+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Letohrádek sv. Vojtěch Recenze

Hodnocení hotelu

88%
Velmi dobré

dle 74 recenzí

  • Personál

    94%
  • Čistota

    90%
  • Vybavení

    89%
  • Pohodlí

    88%
  • Poměr cena/kvalita

    81%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Seřadit od:
Zobrazit:

Dana

dospělý pár, 24.9.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 13.9.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
56 %
  • Dali nám jiný pokoj než byl zamluvený a výběr z nabídky čajů nulový a značně drahá jídla v nabídce

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
2
Letohrádek sv. Vojtěch odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
děkujeme za hodnocení, velice nás mrzí Vaše nespokojenost. Co se týká pokoje, jak již bylo řešeno na místě s recepcí, chyba nebyla ze strany hotelu. Rezervaci jsme přijali, tak jak byla doručena. Nabídku čajů se ze stávajících 8 druhů, pokusíme rozšířit. :) Hezký den

Vlastimil

dospělý pár, 3.3.2017

Mimoň Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Perfektní a milá obsluha, jídlo skvělé, vnitřní prostory hotelu velice uklidňující. Nádherně jsme si odpočinuli, doporučuji všem.

  • Málo aktivit pro volný čas ve špatném počasí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

mladý pár, 24.1.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Hana

dospělý pár, 27.11.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Věra Navrátilová

dospělý pár, 13.11.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
32 %
  • Jedinou schopnou , ochotnou a kompetentní osobou byla paní " vrchní" , mladé holky byly nemožné. Dobrá kuchyně , skvělé posezení u krbu, vířivka na balkoně

  • ceny jako čtyřhvězda, na kterou si ale jen hrají... V pokoji neskutečná zima, úklid asi naposledy, když otvírali...všude mrtvé mouchy, pavučiny...prach. ve skříni polámaná ramínka, věci není kam odložit denní úklid vůbec prováděn / ani výměna ručníků a doplnění toaletních potřeb /, prý jen na vyžádání ...4* hotel ??? na pokoji není ani minibar / klidně někde vkusně "schovaný" / ani TV - je psáno, že na recepci na vyžádání, ale mají jen 2 ks na 11 pokojů - tedy nedostupné Informace o promítání filmů nejsou nikde / progam, čas / uvedeny celkově - za hodně peněz - málo muziky a hodně špíny

Personál
6
Služby
4
Čistota
2
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Anonym

jednotlivec, 9.10.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Fantastický personal

  • Nemám vyhrad

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana Mayerova

skupina přátel, 1.10.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Jedinečná atmosféra, která člověka pohltí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

JIŘÍ JIRGL

dospělý pár, 7.9.2016

PRAHA Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • DOBRÉ RÁNO,VŠE BYLO MOC KRÁSNÉ,HOTEL I PARK,OBSLUHA,PROSTĚ NA JEDNIČKU S HVĚZDIČKOU.

  • POKOJ Č.6 JE MOC TMAVÝ.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 4.9.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Úžasné, jak jsme se pocitově vrátili do 20.let minulého století, byl to úžasné :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana Soukupová

dospělý pár, 19.8.2016

Plzeň Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Krásné prostředí

  • Příliš vysoké ceny v restauraci.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 14.8.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michaela Hrušková

dospělý pár, 24.7.2016

Říčany Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Robert Kott

dospělý pár, 6.7.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Super atmosféra a velmi příjemný personál .... Narozdíl od některých negativních referencí jsme byli spokojeni i s kuchyní, takže super. Určitě se sem vrátíme. Hezký den a mnoho spokojených hostů. Robert Kott

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michaela

skupina přátel, 12.6.2016

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Letohrádek je krásně zrekonstruovaný, atmosféra prvorepublikové vily je nádherná, pokoje jsou vkusně zařízené, interiér i exteriér odpovídá fotografiím. Obsluhující personál byl milý a usměvavý. Celá atmosféra 1. republiky je podbarvena dobovou hudbou a nápad s promítáním starých filmů mi přijde originální. Jen mi nevyhovovalo, že se promítalo v jídelně. Nechci sedět u filmu zastrčená na tvrdé židli u jídelního stolu. Představovala jsem si, že se bude promítat v místnosti, kde budou moci hosté sedět v křesle u sklenky vína.

  • Celkový dojem kazí jen strašná kuchyně. Byli jsme tu 2 noci ve 4 dospělých osobách, takže jsme ochutnali téměř vše z jídelního lístku. Svíčková neviděla smetanu a knedlíky byly okoralé a bez chuti. Cibulačka sladká opět bez chuti, vývar byla jen voda s mrkví a petrželí a kuřecí proužky na lůně z nudlí - na úrovni začínající kuchařky a ovocné knedlíky plavaly jen v množství rozpuštěného másla bez cukru, šlehačky či kysané smetany nebo nastrouhaného tvarohu. Na 4* hotel při cenách kolem 250 Kč za jídlo naprosto nevyhovující a nepřípustné. Měli jsme balíček včetně večeře a dali nám na výběr jen svíčkovou, kachnu s knedlíkem a ovocné knedlíky - doporučovala bych větší rozmanitost výběru k večeři - stačil by zahrnout do výběru salát, aby si vybrali i hosté, kteří chtějí žít zdravě. Také nás zarazilo, že nám ve 4*hotelu nepřišli ustlat postele a vyměnit ručníky. Majitel by se měl zaměřit na zlepšení v oblasti služeb, protože to velmi kazí celkový dojem hotelu, do jehož rekonstrukce a zařízení investoval mnoho úsilí a peněz. Je to škoda.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Filip

rodina s malými dětmi, 12.6.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Letohrádek je krásně zrekonstruovaný, atmosféra prvorepublikové vily je nádherná, pokoje jsou vkusně zařízené, interiér i exteriér odpovídá fotografiím. Obsluhující personál byl milý a usměvavý. Celá atmosféra 1. republiky je podbarvena dobovou hudbou a nápad s promítáním starých filmů mi přijde originální. Jen mi nevyhovovalo, že se promítalo v jídelně. Nechci sedět u filmu zastrčená na tvrdé židli u jídelního stolu. Představovala jsem si, že se bude promítat v místnosti, kde budou moci hosté sedět v křesle u sklenky vína.

  • Celkový dojem kazí jen strašná kuchyně. Byli jsme tu 2 noci ve 4 dospělých osobách, takže jsme ochutnali téměř vše z jídelního lístku. Svíčková neviděla smetanu a knedlíky byly okoralé a bez chuti. Cibulačka sladká opět bez chuti, vývar byla jen voda s mrkví a petrželí a kuřecí proužky na lůně z nudlí - na úrovni začínající kuchařky a ovocné knedlíky plavaly jen v množství rozpuštěného másla bez cukru, šlehačky či kysané smetany nebo nastrouhaného tvarohu. Na 4* hotel při cenách kolem 250 Kč za jídlo naprosto nevyhovující a nepřípustné. Měli jsme balíček včetně večeře a dali nám na výběr jen svíčkovou, kachnu s knedlíkem a ovocné knedlíky - doporučovala bych větší rozmanitost výběru k večeři - stačil by zahrnout do výběru salát, aby si vybrali i hosté, kteří chtějí žít zdravě. Také nás zarazilo, že nám ve 4*hotelu nepřišli ustlat postele a vyměnit ručníky. Majitel by se měl zaměřit na zlepšení v oblasti služeb, protože to velmi kazí celkový dojem hotelu, do jehož rekonstrukce a zařízení investoval mnoho úsilí a peněz. Je to škoda.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 6.6.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • opravdu skvely personal:)

  • chybi minibar(lednička), došel toaletní papír, trošku mi vadila absence televizoru v jinak krasnem pokoji, kdyz prvorepublikova radia nefungovala..

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Martina

dospělý pár, 29.5.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • atmosféra , poloha a okolí objektu, velmi přátelská atmosféra, vstřícní a ochotní zaměstnanci, kuchyně

  • nic určitého

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 1.5.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • styl hotelu,okolí,perfektní obsluha

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Miroslav

dospělý pár, 27.4.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
56 %
  • vstupní hala a interier

  • vrzající postele,chybějící toaletní papír i přes upozornění,nedovření dveří u koupelny,ve skřínce v koupelně staré nepotřebné nářadí a kliky,při předem objednané masáži rámus a práce se sbíječkou po budově

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.